Zakaj izbrati Edermo

Ker vam omogoča hiter dostop do pravilne diagnoze. Ederma je cenovno dostopna, enostavna, zanesljiva in hitra pot do obravnave specialista dermatologa z veljavno licenco v Sloveniji. Tako v Sloveniji kot drugod po svetu, je čakalna doba za specialista dermatologa dolga. V tem času se bolniki poslužujejo različnih krem in zdravil, ki jim jih svetujejo družinski zdravniki, farmacevti ali prijatelji, na žalost pa do izboljšanja kožnih težav velikokrat ne pride. 

Ker prihrani vaš čas. Z uporabo Ederme ni potrebno izgubljati časa na poti k zdravniku ali čakanjem v čakalnici. Spletni dermatolog vam je dostopen 24 ur na dan, 7 dni na teden.

Ker vam omogoča hitro rešitev vaših težav s kožo. V dveh delovnih dneh po oddaji fotografij in opisa težav s kožo,  boste prejeli odgovor specialista dermatologa ter priporočen načrt zdravljenja, kar je bistveno hitreje kot v večini dermatoloških ambulantah. Prav tako boste po pošti prejeli recepte, s katerimi lahko dvignete zdravila v bližnji lekarni.

Ker je enostavna za uporabo. Vse kar potrebujete, je vaš računalnik ali pametni telefon, fotoaparat in povezava z internetom.

Ker vam nudi dolgoročno rešitev. Na Edermi verjamemo, da je v znanju moč. Naš cilj je, da vas opremimo z vsem znanjem in nasveti, ki so potrebni za izboljšanje vaših težav s kožo.  Na voljo smo vam tudi v primeru dodatnih vprašanj.

Začni z e-pregledom